Boete Turkse bond na bezoek president

16
6

De Turkse voetbalbond heeft een boete van 35.000 euro gekregen van de UEFA. De bond had de Turkse president Abdullah Gül niet in de kleedkamer van het Turkse elftal mogen toelaten na de verloren halve finale tegen Duitsland op het EK, meldt AD Sportwereld.

De Turkse president was hiervoor niet geaccrediteerd wist de Turkse krant Aksam donderdag te melden.De UEFA had de Turkse bond ook aangesproken op het onprofessionele gedrag van Turkse journalisten. Die raakten uitzinnig bij doelpunten van Turkije.

16 REACTIES

 1. jeeeeeeejtje
  35.000euro omdat hij in de kleedkamer kwam..
  doe dr maar 15.000euro bovenop want hij is ook moslim hoor!

 2. Balkenende was ook in de kleedkamer na de wedstrijd tegen Frankrijk (Google maar even “Balkenende kleedkamer”)…
  Ik heb niks gehoord over een boete tegen de KNVB ofzo…

 3. Wist je dat alle spelers van ons elftal meer dan 400k krege, terwijl de spanjaarden en duitsers maar 200k kregen…:D

 4. cilgin turk, hasan,

  kennelijk slaan jullie het zinnetje over accreditatie over om maar tot een simplistische conclusie te kunnen komen…eerst ff opzoeken wat het betekent, dan zou je namelijk de vergelijking met JP balkenende eerst kunnen onderzoeken en daarna tot jou vergelijking en conclusie wel of niet komen!

  hasan, jou opmerking zegt veel over hoe jij de wereld en de mensen kennelijk ziet.

 5. nee, k maak alleen duidelijk dat wij nog nooit zo ver zijn gekomen in het ek, en dat onze spelers beter beloond zijn dan de finalisten: spanje en duitsland….

 6. Kamer, wa praat jij invredesnaam.
  Bijna een kwart van de hele wereld is tegen Moslims.
  En dan heb je ook nog een grote deel dat tegen Turkije is.
  Je kan dan misschien wel zegge dat ik een turk ben en dat ik dat door mijn oge zie ofsow. Maar denk si ff na Koerde, Grieke, Russe, Nederlanders, Franse, Syrie, Arabiere enzo die hate ons. Vanwege Het Ottomaanse Rijk.

  En door die Armeense Genocide hate ze ons ook veel meer.
  Terwijl da nie waar.
  Vanwege het

 7. @kamer

  kan je het weer niet laten … die toon man !

  maar goed, even het onderwerp dan: heeft JP een formuliertje ingevuld ofzo, dat ie daarna geaccrediteerd is ofzo .. ik kom niet verder dan dat ie in de gang stond en daarna is gevraagd om de kleedkamer in te komen (zou een official dat dan gedaan hebben? oh, dan mag het misschien wel, maar ik wet het niet het staat nergens .. )

  Wat ik eigenlijk probeer te zeggen: als je iets weet wat wij niet weten, vertel het dan gewoon en maak niet direct zgn. popi opmerkingen als “simplistische”, wat bedoel je eigenlijk? simpel, eenvoudig? (klinkt erg denigrerend en we kennen elkaar niet eens) .. ik kom op deze site omdat ik behoefte heb aan positief gevoel aan Turkije, Turken etc.

  Bij de site van Telegraaf, GeenStijl etc. kan ik genoeg negatief gevoel krijgen ..

  … en als we dan toch bezig zijn: het is “jouw vergelijking” en niet “jou vergelijking” (bezittelijk voornaamwoord, weetjenog, zoek het maar even op anders) ….

 8. @Cilgin Turk, jou kan ik helemaal gelijk geven…

  maar mijn toon ontstaat door bijdrages als die van Vataim bijvoorbeeld, zoals die hierboven staat. Ik vind dat zo zielig dat een weldenkend mens nog zo wil geloven en leven…

 9. Ook al zeggen de westerse landen niet dat ze tegen islamitische landen zijn, maar dat blijkt wel zo te zijn.. Wat heel erg jammer is. Vatanim heeft gelijk hoe toevallig is het dat als een islamitish land en een niet-islamitish land ruzie hebben dat de niet-islamitische land gelijk krijgt en wordt gesteund door de westerse landen of het gelijk heeft of niet..

 10. @kamer

  We still have a long way to go …

  Je kunt niet verwachten dat na een paar generaties een paar eeuwen stilstand ~ achteruitgang in zijn geheel is ingehaald. Als je begrijpt wat ik bedoel…

  Ik denk dat je uiteindelijk meer bereikt als je je boodschap verpakt in ‘hosgörü’ en ’tatli dil’ dan door het expliciet uiten van frustaties. Uiteindelijk is dat ook waar we bekend c.q. berucht om zijn.

 11. Hyptro…

  benim turklugumle ne alakasi var bu tartismanin?

  sanirim seninle olan tartismamizi burda sona erdirmek zorundayim. Seviye artik damardan milliyetcilik ve olmazsa olmazi, vatan hainligine kadar indi!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here