Turkse EK droom spat uiteen

0
4

Turkije heeft het niet gered in de halve finale van het EK. Duitsland staat zondag in de finale van het EK. Met nog een paar minuten te spelen, scoorde de Duitser Phillip Lahm het derde doelpunt tegen Turkije. Na de eerste helft stond het 1-1. De Duitser Miroslav Klose scoorde een doelpunt met nog ruim tien minuten te spelen. De Turk Semih Sentürk maakte er in de vijfentachtigste minuut 2-2 van.

De Turk Ugur Boral scoorde in de tweeëntwintigste minuut het eerste doelpunt. In de zesentwintigste minuut maakte Bastian Schweinsteiger de gelijkmaker.

Turkije bleef in het restant van de eerste helft de dominante partij. Een vrije trap van Hamit Altintop kon door Jens Lehmann nog net over de lat worden getikt en Ugur Boral schoot de bal even later op de vuisten van de Duitse doelman.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here