Belgische Turken: niet lang feesten

3
3

Turken in België mogen niet te lang toeterend door de stad rijden, mocht hun nationale team woensdagavond de halve finale tegen Duitsland winnen. Dat meldden verschillende Belgische kranten en het ANP woensdag.

In een aantal Vlaamse steden heeft het gemeentebestuur samen met de Turkse gemeenschap afgesproken om om middernacht of uiterlijk 1.00 uur ’s nachts met claxonneren te stoppen. De politie zal ook strenger opletten als colonnes auto’s verkeersovertredingen begaan.

3 REACTIES

  1. hahahah wat een kankergedoe zeg. Integratie moet van beide kanten komen. Wij vinden het leuk om uitbundig te feesten. Dat moet kunnen vind ik !!!!!!!!!!!!! Net zoals het moet kunnen dat Hollanders, Belgen, Engelsen te veel alcohol nuttigen en de binnenstad afbreken!!!!!!!!!!!!

  2. jou vegelijking is krom…zodra dat buitensporig ovelast veroorzaakt volgen namelijk bekeuringen op Nl en Belgen die dat doen. Sowieso als ze iets abreken…

    claxonneren na oo.oo uur geeft gewoon veel overlast. Het is een feest van 1 groep en niet van iedereen, dus je kan het niet vergelijken met een algemeen feest zoals nieuwjaar o.i.d.

  3. kamer jouw vergelijking is helemaal krom…
    de feesten van nederlanders/Belgen zijn ook maar van 1 groep…. En iedereen kan meedoen als wij meefeesten
    Nederlanders en Belgen zuipen veel te veel en richten veel schade aan. Turken vieren gewoon samen gezellig feest. En je moet niet overdrijven met je ‘overlast’, nadat nederland van italie 4-1 had gewonnen, gingen de halfdronken nederlanders toeterend door de straten. En hoor je een turk zeuren over overlast? Nee… Jullie kunnen het gewoon niet hebben als iemand anders een anders een leuke tijd heeft.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here