Turkse keeper twee duels geschorst

4
1

Turkije kan pas in de mogelijke EK-finale weer beschikken over doelman Volkan Demirel. De Uefa heeft de keeper van Fenerbahçe voor twee duels geschorst na zijn rode kaart in de slotfase van de wedstrijd tegen Tsjechië. Volkan duwde tegenstander Jan Koller tegen het gras meldt Nieuws.NL.

Naast de schorsing voor Volkan kreeg Turkije ook een boete van 27 duizend euro opgelegd. Die straf geldt niet alleen voor de rode kaart, maar ook voor het feit dat de doelverdediger na zijn heenzending tegen de regels in op de bank plaatsnam en vanwege problemen met de Turkse fans.

“Bovendien bevonden zich na afloop 25 mensen zonder accreditatie in de Turkse kleedkamer”, lichtte een Uefa-woordvoerder toe.

4 REACTIES

 1. Maar voor twee duels geschorst??!! deze man moet een schorsing krijgen voor de rest van zijn leven.Hij heeft absoluut geen flauw idee wat hij de Turkse elftal (heel Turkije)aangericht heeft slim is hij zeker niet we hebben gelukkig Rustu nog dat wordt dus weer lachen met zijn acrobatische acties komt het allemaal wel weer goed.

 2. Sorry? Een schorsing voor de rest van zijn leven? Heb je wel in de gaten dat Turkije ook door hem de afgelopen 2 wedstrijden heeft gewonnen? Wat ben je ondankbaar!!

  Zijn actie valt zeker niet goed te praten en totaal niet proffesioneel, maar je weet hoe het kan gaan op ’t veld. En wees blij dat het niet nog meer uit de hand is gelopen, iets wat de aturkse ploeg wel eens eerder is overkomen, dus er is een vooruitgang.

  En ik kijk toch liever naar Volkan dan naar Rü$tü..

 3. Het blijft maar ‘voetballen’….en de spelers allemaal zijn voetballers, soms kan het misgaan…. foute spelers overtredingen etc kan niet ten koste van de ‘landen’ gaan.

  turken zijn keurige mensen over het algemeen. ons wens was dat volkan tegen de agressieve gedrag van koller toch nog toleranter zou zijn , maar ja ook hij is maar een mens….was maar een ‘ foute moment opname’ verder is hij een fantastische mens

  kan gebeuren; een emotionele wedrijd dat het was

  toedeloee

  vandaag ligt turkije helaas eruit….maar is genoeg dat we de turken op tv konden zien ..ze hebben het goed voorelkaar gekregen ben trots op ze echt

  doeiii

 4. hoezo weet je dat koller eerst aggresief was.
  kan het zo zijn dat volkan gewoon aggresief was maar dat we ondanks dat van hem houden?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here