Turkije verliest 1e EK wedstrijd

1
2

Portugal was in het tweede duel van het EK veel te sterk voor Turkije, maar had moeite tot scoren te komen. Turkije had zijn handen vol aan het tegenhouden van de Portugezen en had daarbij de hulp van het aluminum. Maar liefst drie keer stond de onlijsting van het doel een treffer in de weg.

Verdediger Pepe maakte na een één-twee met Nuno Gomes pas in de tweede helft de eerste treffer van het duel. Lange tijd leek Pepe de enige die de bal reglementair tussen de palen en achter doelman Volkan Demirel te krijgen. Vlak voor tijd zorgde Raul Meireles na een prima uitgespeelde aanval nog voor de 2-0.

Turkije speelt zijn volgende wedstrijd op woensdag 11 juni tegen gastland Zwitserland.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here