Turkse haarverminderingscrème een hit

1
3

De Turkse zakenman Cihat Dündar, oprichter en algemeen directeur van het Turkse cosmeticabedrijf Dermacos, wil Europa veroveren met zijn haarverminderingscrème. Dündar ontwikkelde deze crème op plantaardige basis schrijft SpitsNieuws.

Hij kwam bij toeval op dit idee toen hij in Noord-Turkije veel vrouwen zag met gezichtshaar. In 2003 begon Dermacos met verkopen van de haarverminderingscrème in Turkije, waar de omzet inmiddels meer dan 100 miljoen dollar bedraagt. Kort daarna volgde het Midden-Oosten.

Nu richt de Turkse ondernemer, die zijn jeugd doorbracht in Duitsland, zijn pijlen op Europa. Hij is begonnen in Nederland en andere Benelux-landen, binnenkort volgt Duitsland en de rest van Europa meldt de site.

1 REACTIE

  1. ya bu bildigimiz hamam otuu iste kafayi calistirmis isi ticarete dokmus siz yinede bosuna para verip pahali almayin eczanelede 2-3 ytl ye 🙂

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here