DiversityWorks op 15 en 16 april 2008

0
1

DiversityWorks is een nieuw carrière-evenement dat zich richt op hoogopgeleid multicultureel talent (man en vrouw) en hoogopgeleide vrouwen met 0-15 jaar werkervaring in Nederland. Dit evenement vindt plaats op 15 en 16 april 2008 in de Passenger Terminal Amsterdam.

DiversityWorks is het eerste carrière-evenement in Nederland ter bevordering van diversiteit op de arbeidsmarkt. Iedereen verdient namelijk een gelijke behandeling op de arbeidsmarkt. Op de uitgebreide beursvloer kun je kennis maken met o.a. Capgemini, de Belastingdienst, PricewaterhouseCoopers en Corus.

Ook worden er vele workshops en bedrijfspresentaties georganiseerd waaronder ‘Colourful & Powerful’, ‘Zijn Nederlandse vrouwen ambitieloos?’ en ‘Succes behaal je zo!’. Voor de bedrijfspresentaties en workshops kun je je niet vooraf inschrijven, dus kom op tijd want vol = vol!

DiversityWorks is op beide dagen geopend van 10.00 – 17.00 uur. Schrijf je nu in voor gratis toegang!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here