Open dag in Turkse Moskee

2
2

De Turkse Orhan Gazi moskee aan de Schutskampstraat in Den Bosch houdt morgen open dag. Tussen 12.00 en 17.00 uur kunnen bezoekers daar de dialoog of discussie aangaan met moslims. Dat meldt het Brabants Dagblad.

De moskee wil de negatieve beeldvorming van de Islam tegengaan. Met deze open dag hoopt de moskee de drempel tot de Turkse cultuur en de Islam te verlagen.

2 REACTIES

 1. Aan de redaktie van het Turksnieuws.nl

  Ik heb een vraag aan u.
  Hoe staat de Turkse gemeentschap tegen over transgenders?
  Ik ben zelf een transgender. Maar ik ben ook op zoek om de voor oordelen weg te halen zo wel bij de transgenders als bij de Turkse gemeentschap.
  Ik ben nu bezig om binnen de vereenging van LKG. T&T ze ook zo ver te krijgen. Ik weet dat er wel intressen is om daar aan mee te werken. Ik hoop dat er ook intressen ik bij in de gemeentschap.

  Met vriendelijke groet

  H.F. Zenhorst

 2. Geachte Heer, Mevrouw, Zenhorst,

  Ik vraag me af of u deze vraag zomaar kunt stellen aan de beheerders van een site als deze en daarbij een breed en realistisch en gedragen antwoord kunt verwachten…

  U vraagt de beheerders van een site binnen een groep (om het even welke) toch niet meteen om een positie of mening namens de hele groep te presenteren als daar zelfs deskundigen nog geen beeld van hebben…

  Ik zou u willen verwijzen naar het COC en naar projecten als Dialoog en of Respect2Love of wellicht bijvoorbeeld het Inspraak Orgaan Turken of initiatieven als Secret Garden en of Pink Istanbul. Zij doen onderzoek en of houden zich bezig met de door u aangegeven onderwerpen. Ik denk dat zij veel meer kunnen met uw toch wel zeer specifieke vraag.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here