Discussieavond Tannet over hoofddoek

0
3

Tannet organiseert op vrijdag 28 maart a.s. een discussieavond rondom de hoofddoek, met als titel ‘Hoofddoek, een vloek of een zegen?’ Ebru Umar (columnist, schrijver) en Haci Karacaer (voormalig directeur van Milli Görüş) zijn bereid om hun kijk op dit onderwerp met u te delen.

Deze twee personen zullen natuurlijk twee duidelijk tegengestelde meningen tegenover elkaar zetten. Daarnaast heeft Tannet ook een aantal stellingen bedacht. Aan de hand van de inleidingen en de stellingen zullen we met elkaar onder leiding van onze voorzitter, Uĝur Pekdemir, het debat aangaan. Voor het vormen of bijschaven van uw mening, wordt u op deze avond verwacht.

Deze avond is in samenwerking met Kosmopolis Rotterdam tot stand gebracht.

Locatie:
Arminius (www.arminius.nu)
Museumpark 3 (tegenover Museum Boijmans van Beuningen)
3015 CB Rotterdam
In het gebouw van de Remonstrantse Kerk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here