Woning Turkse man belaagd

1
1

Opnieuw is een woning aan de Hellevoetse Discusstraat doelwit geworden van vandalen. Het gaat om hetzelfde huis als waar eind februari tot twee keer toe met vuurwerk de voordeur werd vernield meldt het Algemeen Dagblad.

Onbekenden barricadeerden afgelopen vrijdag op zaterdagnacht de voordeur en voortuin. Met een schroeftol werden planken tegen de voordeur geschroefd. Uit buurttuinen werden tuinstoelen, banken, tafels en kliko’s naar de voortuin gesleept.

De bewoners -een 43-jarige man van Turkse komaf en zijn 48-jarige Nederlandse vrouw- zijn zwaar aangeslagen nu hun huis voor de derde keer is getroffen, kennelijk met het doel het paar te duperen. Bij de tweede keer vermoedden zij al een gerichte actie.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here