Twee aanslagen op woning

0
1

Twee aanslagen vlak na elkaar hebben voor opschudding gezorgd in de Hellevoetse Discusstraat. Met vermoedelijk een zware vuurwerkbom is vrijdagochtend én donderdagavond dezelfde voordeur vernield. Het gat in de voordeur is manshoog. De glazen ruitjes in de deur daarachter zijn verbrijzeld.

De bewoner van de doorzonwoning oogt aangeslagen na het geweld. Met zijn naam in de krant wil hij niet; zijn verhaal vertellen wel. ,,Ik zat gisteravond rustig op de bank met mijn vrouw televisie te kijken. Opeens hoorde ik een enorme knal.’’

Uren later, doodmoe na alles wat die avond was voorgevallen, lagen de in Turkije geboren Hellevoeter en zijn vrouw in bed, toen voor de tweede maal een projectiel op hun huis werd afgevuurd. Alsof één aanslag al niet genoeg was: ,,Dit keer was de klap nog harder dan de eerste keer. Ik heb geen vijanden, maar je wilt iemand écht kwaad doen als je voor een tweede keer terugkomt’’ zegt hij in het Algemeen Dagblad.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here