Ersin Kiris over ‘De Tegenfilm’

2
24

In het MTNL programma ‘de tafel van Babel’ praat Tarik Yousif met programmamaker Ersin Kiris. Samen met Vincent van der Lem maakte hij DE TEGENFILM tegen Geert Wilders. DE TEGENFILM ging op dinsdag 19 februari op internet in première.

Hij werd via diverse websites ruim 100.000 keer bekeken, heeft meer dan 2000 Hyvesvrienden en er zijn door de PVV kamervragen aan minister Plasterk gesteld. Is Wilders echt zo’n groot gevaar? En wat is de les uit de film, als die er al is?

In de tafel van Babel maakt Tarik Yousif samen met een nieuwe generatie gasten, zaken zichtbaar die niet altijd even zichtbaar zijn. De tafel van Babel is een programma van Multiculturele Televisie Nederland (Mtnl). Kijk voor meer informatie en uitzendtijden op www.detafelvanbabel.tv

2 REACTIES

  1. De enige grap in dit filmpje is dat WA in 2015 weer vader wordt. Dat moet dan bij zijn vierde vrouw zijn. De vrouwen die zijn grootvader bezat waren ontelbaar.

    Nog eentje dan : aan het eind wordt een telefoongesprek met de PVV ondertiteld met : “ik vindt”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here