Onderzoek moordzaak loopt vast

0
2

De Turkse politie lijkt helemaal vast te zitten in het onderzoek naar de moord op het Nederlandse echtpaar Ans en Rob Klaarmond. Het echtpaar, afkomstig uit Leggeloo, werd begin oktober vermoord aangetroffen in de villa in Zuid-Turkije, waar het sinds een paar jaar woonde. “We horen helemaal niets”, zeggen Cor van Staveren en zijn vrouw, broer en schoonzus van Ans in het Dagblad van het Noorden.

Aanvankelijk spitste het onderzoek van de Turkse politie zich toe op de klusjesman van de Klaarmonds, maar tot een aanhouding kwam het niet. Over hoe de zaak er nu voorstaat tasten de Van Staverens in het duister. “Het is ontzettend frustrerend dat we zelfs niet op de hoogte worden gehouden over hoe het onderzoek verloopt. Voor de rouwverwerking is dat ook waardeloos.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here