Bejubelde Turkse voorstelling in NL

0
1

De bejubelde Turkse voorstelling ‘Adam Adam’ maakt een korte tournee door Nederland. Adam Adam (Mens Mens) is een solovoorstelling waarin Nuri GökaÅŸan met een kritische maar ook humoristische blik naar het moderne Turkije kijkt. Hij stelt vragen, geeft antwoorden, zet tegenstellingen op een rij en laat het publiek meedenken en lachen. Deze Turkstalige voorstelling is op woensdag 27 februari te zien in de Blauwe Zaal van Stadsschouwburg Utrecht.

In Adam Adam (Mens Mens) laat Nuri Gökaşan zien hoe eenzaamheid eruit kan zien in een land vol tegenstrijdigheden. Adam Adam gaat over een man van eer, die verlaten en verraden wordt. Hij moet alle zeilen bijzetten om zijn verstand niet te verliezen.

Een voorstelling vol emotie met kritische en humoristische observaties van het hedendaagse Turkije en het recente verleden. De voorstelling is sinds 2005 bezocht door vele toneelliefhebbers en werd bejubeld door de pers (o.a. Cumhürriyet, Radikal, Birgun, Milliyet, Evrensel).

Spel en regie: Nuri Gökaşan, Muziek: Can Atilla, Productie: Ankara Tiyatro Fabrikasi

speeldata:

zo 24 februari 20.00 uur Concordia | Enschede
di 26 februari 20.30 uur Theater aan het Spui | Den Haag
wo 27 februari 20.30 uur Stadsschouwburg | Utrecht
do 28 februari 20.30 uur Schouwburg Kunstmin | Dordrecht
vr 29 februari 20.30 uur de Meervaart | Amsterdam
za 1 maart 20.00 uur Theater Zuidpplein | Rotterdam

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here