Exploitant vecht sluiting eetcafé aan

0
2

Exploitant Husamettin Kabacki van eetcafé Yollarbasi aan het Thomas à Kempisplantsoen stapt naar de rechter om de sluiting van zijn etablissement aan te vechten. De Utrechtse burgemeester Wolfsen besloot vorige week Yollarbasi voor een half jaar te sluiten.

Ook is Kabacki, sinds vier jaar exploitant van de zaak, zijn exploitatievergunning kwijt meldt het Algemeen Dagblad. Dit vanwege een steekpartij vorig weekend voor de deur van zijn café, waarbij de 48-jarige Recep Coskun werd doodgestoken. De 34-jarige dader, een vaste bezoeker, zit vast.

Volgens de gemeente staat de steekpartij niet op zich. De afgelopen jaren hebben zich meerdere incidenten bij het café voorgedaan.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here