Slachtoffer steekpartij overleden

1
1

Bij een steekpartij in het Utrechtse eetcafé Yollarbasi kwam de 48-jarige Utrechter Recep Coskun zondagnacht om het leven. Een 34-jarige plaatsgenoot werd daarvoor opgepakt. Volgens omwonenden is de oorzaak een ruzie.

De verdachte, een bewoner van een nabijgelegen flat, zou na een woordenwisseling in het eetcafé naar huis zijn gegaan, een mes hebben gehaald en hiermee even later op straat voor het café hebben gestoken. Het 48-jarige slachtoffer was een oud-werknemer van het eetcafé. Volgens een buurtbewoner, die zegt hem goed te hebben gekend, zou hij nu de eigenaar zijn van de beide gokkasten in de zaak.

De 34-jarige verdachte, net als het slachtoffer van Turkse komaf, zou een vaste bezoeker van het eetcafé zijn schrijft Het Algemeen Dagblad.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here