Voorzitter Türkiyemspor verdacht

0
7

De nieuwe voorzitter van de Amsterdamse voetbalclub Türkiyemspor, Sahin Gerdan, wordt ervan verdacht betrokken te zijn bij de gewelddadige diefstal van een auto in Rotterdam. Dat schrijft Het Parool.

Gerdans broer en een derde verdachte zijn volgens justitie op 19 november in de binnenstad van Rotterdam in de auto van het slachtoffer gestapt, een Chrysler. Ze zouden hebben gedreigd hem ‘af te knallen’ als hij zijn auto en de papieren niet afgaf en hij zijn mond niet zou houden.

Sahin Gerdan ontkent ook maar iets met een autodiefstal te maken te hebben. ”Er was helemaal geen diefstal, alleen een vechtpartij waarbij die persoon zijn auto heeft achtergelaten. Ik snap niet wat een vechtpartij van mijn broertje te maken heeft met mij als voorzitter van Türkiyemspor. Ik zou het vreselijk vinden als de club hier onder lijdt” zegt hij in de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here