Dief zegt sorry na vijftien jaar

3
2

Een Turkse dief heeft een brief gestuurd naar de politie waarin hij zijn spijt betuigd voor vier autodiefstallen van vijftien jaar geleden. Dat heeft de politie dinsdag bekendgemaakt schrijft dag.nl.

De voormalige dief had tevens 400 euro bijgesloten om de gestolen cassettespelers te vergoeden. De man, die zijn naam niet vermeldde, specificeerde dat het om vier diefstallen uit 1992 ging en verzocht de politie 100 euro aan elk van de slachtoffers te geven. Ook vroeg hij de auto-eigenaren om vergeving.

Agenten konden drie autobezitters traceren en gaven hen het geld. De vierde konden ze niet vinden, waarop ze de overgebleven euro’s aan arme kinderen doneerden.

3 REACTIES

  1. een vraag aan ieder lezer, een burger die hardaanval krijgt en heeft zijn pillen niet bij zich, vlak daar bij is er een apotheek en die hebben wat die burger nodig heeft (pillen). en u hefft geen geld en de apotheeker die geeft het biet . Wat zou u doen,de burger laten hardaanval krijgen zodat u later spijt van gaat krijgen nadat u de gevolgen heeft gehoord.of zou u alles doen om die burger te reden ook diefstal (pillen)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here