Onbegrip over Turkse stage

0
4

Twee scholen hebben flinke subsidie gekregen waadoor Turkse leerlingen in Turkije tien weken op stage mogen. Voor ondernemersvoorman Herman van der Geest, voorzitter van het Hoofdbedrijfschap Detailhandel en van Platform Detailhandel, is het allemaal even te veel geworden.

“Dit kun je toch niet menen? Dit is een wangedrocht! Je moet je wel in zoveel bochten wringen om hier nog een lijn in te zien. Het is het tegengestelde van integratie. We kunnen zo wel ophouden met ons integratiebeleid” zegt Van der Geest in De Telegraaf.

Projectleider Muijs: “Van de eerste leerlingen die dit al gedaan hebben, hebben we veel geleerd. Ze blijken zich namelijk te beseffen toch wel heel erg Nederlands te zijn.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here