Bijeenkomst ‘Think about Turkey’

1
3

Op donderdagavond 22 november a.s. organiseren de Zuid- Hollandse COSsen, centra voor internationale samenwerking met studentenverenigingen Mozaik en Mashriq en Stichting Nieuwe Generatie de jongerenbijeenkomst ‘Think about Turkey: be invited, be involved!’

Deze bijeenkomst gaat in op concrete mogelijkheden van internationale samenwerking tussen Nederland en Turkije. De behoefte om stage te lopen, te ondernemen of een maatschappelijk project op te zetten in Turkije is vaak aanwezig bij jongeren. Deze bijeenkomst biedt hen de mogelijkheid zich nog beter voor te bereiden op de eventuele internationale plannen. De bijeenkomst vindt plaats in Grandcafé Engels in Rotterdam , vangt aan om 19:00 uur en eindigt om 22:15. D66 Tweede-Kamerlid mevrouw Koser Kaya zal de officiële opening verzorgen.

Inmiddels hebben zich al diverse jongeren aangemeld voor deze bijeenkomst en de workshops die deze avond worden georganiseerd. Tijdens het plenaire gedeelte zal naast de officiële opening door Tweede-Kamerlid mevrouw Koser Kaya, medewerker Voorlichting en Onderwijs van het Turkije Instituut Ali Yazgili, zijn visie geven op internationale samenwerking tussen Nederland en Turkije. Ook krijgen we bezoek van stand-up comedian Oznur Karacha . De avond wordt geleid door jong ondernemer en architect Ergün Erkoçu van Concept 0031.

De workshops met de thema’s: Stage lopen in Turkije, Ondernemen in Turkije en Maatschappelijke projecten opzetten in Turkije worden die avond verzorgd door TIC Turkey, IntEnt, Ace-United, Loket Internationale Stage , Crossnotions en het Servicebureau van COS Rijnmond & Midden Holland. Daarnaast spreken in de workshops jongeren die al ervaring hebben opgedaan in de praktijk. Aan het einde van de avond bieden wij iedereen wat ontspanning aan met achtergrondmuziek van “Grup Ezgi” en het nuttigen van een hapje en drankje. Ook is er dan ruimte om te netwerken.

Aan het bijwonen van de bijeenkomst zijn geen kosten verbonden.

1 REACTIE

  1. Is dit bericht ook in het turks te krijgen dan kan ik het door e-mailen aan iemand in Türkiye. Bij voorbaat dank, marry besseling

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here