Bush roept Turkije op niet in te vallen

6
2

De Amerikaanse president George Bush heeft Turkije woensdag dringend opgeroepen af te zien van aanvallen op Turks-Koerdische bases in het noorden van Irak. Volgens Bush is het niet in het belang van Turkije om troepen naar Irak te sturen.

De president verklaarde dat tijdens een persconferentie in het Witte Huis. De Amerikaanse regering had zich eerder al kritisch uitgelaten over de Turkse plannen voor een invasie om Koerdische rebellen uit te schakelen meldt het Algemeen Dagblad.

6 REACTIES

 1. Inderdaad, hij valt het land binnen louter en alleen om de oliebronnen eigen te maken, schendt alle confenties en verdragen , voert een illegale oorlog en heeft nu het lef om Turkije op te roepen niet in te vallen, terwijl er vanuit Irak terroristen komen en aanslagen plegen waarbij militairen en burgers omkomen. Als het hun eigen burgers / militairen zouden zijn, zouden ze een land zomaar binnenvallen, onder oor te hebben voor wie dan ook !!

  Ertan

 2. ???Koerdistan??? waar is dat?
  ik vindt toch dat turkije en vooral Erdogan niet naar dat Bush moet luisteren. Ga je gang Turkije, wij staan allemaal achter je. SEHITLERIMIZIN KANI YERDE KALMASIN!!

 3. Ik lees in het nieuws weer soldaten vermoord…moorden, macht en haat, wanneer stopt dit toch een keer… ramazan is net voorbij en weet toch dat zuivering begint bij jezelf
  ik ben een moeder en moeders moeten hiervoor hun mannen of zonen hiervoor afstaan.. geloof mij als hollandse christen dat GOD zegt “heb Mij lief boven alles en de naaste als jezelf” probeer het is? marry

 4. marry besseling,

  Hou eens op met dat onzin, als jij een christen bent, lees dan eens keer de Oude Testament door, daar wordt zo vaak opgeroepen om geweld te gebruiken. Cristenen zijn geen heilige mensen en Bijbel is geen heilige boek zoals jij en andere gelovige christenen het beweren.

 5. Hersey vatan icin!! Beste vriend ik weet heel goed dat het OT vol staat van geweld en oorlog, maar een christen wil leven volgens de regels die Isa (profeet Jezus) in de Bijbel zegt, net zoals jullie volgens de Islam en de profeet Mohammed willen leven. Voor mij is de Bijbel een heilig boek maar een christen is net zo min een heilig mens als een moslim. Ik probeer in ieder geval iedereen te respecteren zoals die is en gelooft. Jij ook? groeten, marry

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here