Hip design hotel in Turkije

1
2

Het hippe, hotte en trendy Hillside Su hotel. Wie wil onthaasten en zich op wil laden met positieve energie, is in dit unieke en exclusieve 5 sterren hotel met loungeachtige witte inrichting volledig op zijn plek, schrijft tooStylish.

De zes enorme discoballen die de lobby domineren, zetten de zintuigen direct op scherp en in de avonduren wordt de witte ruimte kleurrijk verlicht door lichtshows, afgestemd op het relaxte ritme van de lounge muziek die alom te horen is in dit nog relatief nieuwe designhotel; zowel in de vier bars en de zes restaurants die het hotel herbergt, als zelfs via onderwater luidsprekers in het openluchtzwembad. Verder biedt het hotel indrukwekkend veel ontspanningsfaciliteiten, zoals een enorme fitnessruimte, twee squash- en tennisbanen, Turks bad, sauna en een Spa die keuze biedt uit meer dan 16 soorten behandelingen.

Hillside Su, gelegen aan één van de meest adembenemende kuststroken van Antalya, biedt zijn gasten een plaats van zuiverheid aan, waar sereen, helderwit zich verbindt met flitsen van vurig rood en mysterieus zwart.

1 REACTIE

  1. Inderdaad en prachtig hotel, maar overdag oogt het nogal steriel. Alles is namelijk wit, maar als ’s avonde de lichten aan gaan weet je niet wat je ziet. Het hotel lijkt dan tot leven te komen met goed gekozen gekleurde verlichting.
    Alles erop en eraan, maar er hangt wel een stevig prijskaartje aan een nachtje daar slapen, zo’n 400 euro per nacht, maar dan wel alles inclusief natuurlijk

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here