Yildirim haalt uit naar Wilders

1
4

Het kersverse Eerste Kamerlid Düzgün Yildirim (SP) haalt direct na zijn aantreden flink uit naar Tweede Kamerlid Geert Wilders (VVD). Hij wil van minister van Justitie Hirsch Ballin en premier Jan Peter Balkenende weten of de „radicale uitspraken“ van Wilders wel binnen de grenzen van de wet liggen.

Dat blijkt uit schriftelijke vragen die de senator dinsdag heeft ingediend schrijft De Telegraaf. Yildirim vraagt ook wat de beveiliging van de parlementariër kost en of de bewindspersonen het met hem eens zijn dat Wilders zelf schuldig is aan zijn mogelijk onveilige leefsituatie. Düzgün Yildirim vindt dat Wilders conflicten en tegenstelling tussen bevolkingsgroepen creëert en mensen ernstig krenkt.

1 REACTIE

  1. Het werd tijd dat de politiek maatregelen treft tegen Geert Wilders. Een vrijheids van meningsuiting kan ik mij best wel voorstellen. Maar wanneer is de grens. Wanneer houdt iemand op met uitspraken die bijna een (1) miljoen mensen kwetsten in dit land. Door zulke uitspraken bereikt Geert Wilders een splitsing tussen een West-Europeaan en een niet Europeaan. Dit bevordert zeker de integratie niet.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here