Onbeperkt bellen naar Turkije met Alice

0
3

Onder de naam ‘Alice’ begint Bbned in Nederland met een scherp aanbod voor onbeperkt bellen en internet. Voor een vast bedrag in de maand, 30 euro, krijgen klanten maximaal 20 megabit per seconde en onbeperkt telefoneren naar vaste lijnen in het binnenland.

Tegen een meerprijs van 20 euro per maand kan flatfee naar een aantal vaste buitenlandse telefoonnummers gebeld worden, waaronder Turkije. Opvallend is dat de provider dit flatfee-aanbod voor Marokko, de Nederlandse Antillen en Suriname heeft beperkt tot een maximum van 500 belminuten per maand.

Bbned is eigendom van Telecom Italia die met de merknaam Alice al langer actief is in Duitsland, Frankrijk en Italië. De eigenaar van Bbned lijkt de bestaande infrastructuur in Nederland, die nu voornamelijk wordt gebruikt voor zakelijke producten, nu ook te willen benutten voor de consumentenmarkt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here