Arouna Kone wil niet naar Turkije

0
6

Arouna Koné blijft bij PSV. Een delegatie van Galatasaray zakte naar Eindhoven af voor een gesprek met de voormalige aanvaller van Lierse en Roda JC. Galatasaray wilde 13 miljoen euro ophoesten. Koné heeft echter geen zin in een avontuur in Turkije.

“In Turkije wachten twintig miljoen fans van Galatasaray op Koné,” vertelt Haldun Ãœstünel, bestuurslid van Galatasaray, in het Algemeen Dagblad. “Koné is snel en sterk. Hij is een erg talentvolle speler. Als je de wedstrijden in de Champions League of op het WK met Ivoorkust ziet, dan weet je genoeg. In Turkije is hij zeer populair, ook al omdat hij moslim is. Alle fans willen graag dat hij naar ons komt.”

Arouna Koné spreekt echter duidelijke taal: “Ik wil bij PSV blijven. Hier speel ik Champions League, ik wil helemaal niet weg.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here