Ex-prostituee wil excuses Erdogan

3
9

Een ex-prostituee wil excuses van premier Erdogan vanwege al het leed dat haar is aangedaan. De vrouw, Ayse, heeft het plan opgevat om een nieuwe politieke partij op te richten die zich met name zal inspannen voor het lot van prostituees.

Correspondenten Jessica Lutz en Bernard Bouwman houden voor het NOS Journaal een weblog bij vanuit hun standplaats Istanbul en tegen hun zegt ze: “Turkse mannen hebben nog meer respect voor honden die op straat rondzwerven dan voor prostituees”.

Ayse probeert al meer dan tien jaar in het ‘normale’ leven te integreren maar een baan vinden kan ze bijvoorbeeld niet. En dat is nog een kleine straf vergeleken bij het geestelijke leed dat prostituees in Turkije ondergaan.

Ayse: “Tayyip Erdogan houdt toch van die toespraken op televisie? Laat hem maar eens zijn excuses aanbieden in zo’n spotje (uit naam van Turkije) voor alle rottigheid die wij hebben meegemaakt.”

3 REACTIES

  1. Dat je jezelf leent om prostituee te zijn daar oordeel ik niet over, sommigen uit eigen vrije wil anderen misschien gedwongen. Maar wat ik niet begrijp is dat Turkse mannen deze mensen nog minder achten dan een hond.
    Dat je vrouwen lliever anders ziet en daar meer respect voor op kunt brengen is begrijpelijk maar ik denk dan… niet zo hypocriet respectabele mannen, jullie zelf zijn toch degenen die er “gebruik” van maken?

  2. En dan al die Natasja’s die uit Rusland en de Oekraine komen en gouden tijden meemaken zodat moeders de kindjes toch nog op tijd naar school kan brengen…..tjonge jonge jonge, nou nou nou!!

  3. Prostitutie is een kwestie van vraag en aanbod. Algemeen bekend toch!! Turkije is het land van de dubbele moraal . Ook algemeen bekend.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here