Wilders: Turk straf uitzitten in Turkije

11
5

PVV-leider Geert Wilders wil Turken en andere niet-Westers allochtonen, ‘ongeacht of zij wel of geen dubbele nationaliteit bezitten’, hun straf laten uitzitten in het land van afkomst. Nederland zou hiertoe verdragen moeten afsluiten, om te beginnen met Turkije, Suriname en Marokko’, aldus Wilders.

Wilders doet deze uitspraak in zijn nieuwste column op Geenstijl. Als andere oplossingen van het probleem noemt Wilders hogere minimumstraffen, strafkampen en meer agenten op straat.

11 REACTIES

 1. Deze man kan het niet laten en wil alleen maar nog meer onderscheid. We zijn allemaal Nederlanders en het is toch zo dat als je Nederlander bent mag je gebruik maken van alle rechten die je hier hebt en de plichten horen er ook bij. De eventuele “lasten” die je jezelf of de samenleving oplegt zul je conform de nederlandse wet moeten ondergaan. Iemand die door geboorte of door het verkrijgen van het nederlandschap, met welke kleur of van welke afkomst dan ook IS een nederlander en hoort erbij; bij de goeie en kwade zaken!
  Ik reageer op zijn woorden alleen om te laten weten dat het dwaas is. Verder maar laten kletsen denk ik..

 2. ik heb een beter voorstel dan Wilders…

  zet alle Turken uit Nederland met al hun pensiongelden, kapitaal etc etc etc… en stuur ze ineens naar Turkije…

  laten we dat ook meteen doen met de Turken in Duitsland…

  binnen 24 uur zal de gehele Europese Economie in een crises vervallen.

  Mehmet

 3. Geertje je bent zo laag, je bent een populist, een media geile hoer, een bedrieger, een racist met onderbuik gevoelens. Een lelijkerd (zeg ik niet snel wat zelf ben ik ook niet de knapste) een arrogant, irritant rotjong met een belachelijk kapsel. Je verwacht nu zeker dat ik je gaat dreigen zodat je dit kan aankaarten bij de justitie. Nee jongen ik hoef jou niet te dreigen, ik wil namelijk niet bijdragen om jou in het slachtoffer rol te plaatsen zodat je nog meer aanhangers (chatsletten) krijgt.

  Ik moet wel zeggen dat je goed gebruik maakt van de angstgevoelens die Nederlanders momenteel hebben jegens de Islam. Gevoelens die met opzet door de gecontroleerde media opgewekt worden. Jongen we hebben het wel door en gelukkig zijn er instanties als de Donner waar je boeken kunt kopen en lezen van schrijvers die veel meer dan jouw te vertellen hebben.

 4. Test, juist daar is Wilders mee bezig en daarom moeten we er eigenlijk helemaal niet op reageren. Hij vergroot de dingen zo uit en is zo bezig om de Islam negatief te maken en medelanders met andere roots apart te zetten, dat hij zichzelf tegenwerkt. Overal waar je teveel van hoort en ziet verliest zijn waarde.

 5. ria, wat jammer dat sommige mensen zo reageren en alles verwachten van een man als Wilders die denkt dat alle “kwaad” verdwijnt als er alleen maar “raszuivere” nederlanders zijn zonder Islam. Jammer, in ieder mens zit intolerantie en “kwaad”.
  Ik weet zeker dat nederlanders bij de volgende verkiezingen zijn visie wel doorhebben!! Je kunt beter de mist in gaan met je eigen visie, dan met de visie van een ander.. en zeker geen Wilders

 6. Ja, natuurlijk dan wordt hij de grootste minister president van de stinkende wc’s waar hij lekker verder kan poepen en de boel kan laten stinken met zijn poep. Hij doet toch niks anders.

 7. Elke reactie op deze man of zijn partij is er eigenlijk 1 teveel, maar ook ik laat me toch verleiden om er wat over te zeggen; kan me herinneren dat de LPF met 26 (!) zetels in de kamer kwam te zitten, maar door hun eigen amateurisme hun ondergang veroorzaakten. De partij is zelfs inmiddels alweer opgeheven.
  We moeten nog maar zien of Wilders partij het wel zal kunnen redden.
  Ik ben ervan overtuigd dat de meeste nederlanders meneer Wilders over 4 jaar ook wel wat zat zijn geworden als hij alleen maar van dit soort uitspraken blijft doen. Hij heeft nu al een hoog ‘daar heb je hem weer’ gehalte door steeds hetzelfde thema van stal te halen en zal volgens mij daardoor ook op den duur voor de media steeds minder interessant worden.

 8. Inderdaad en dankjewel Moniek, zo zal het gaan. Nalopers en bangerikken blijven er altijd maar ik geloof dat de nuchterheid en menselijke maat van het overgrote deel van de nederlanders het altijd zal winnen van “klein” denkers en enge nationalisten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here