Sahin steelt de show bij Feyenoord

0
5

De Turkse ‘huurling’ Nuri Sahin maakte afgelopen woensdag tegen vv Lyra al veel indruk en zette deze lijn zaterdag tegen Oisterwijk door. Met één goal en een handvol assists was hij de uitblinker bij Feyenoord.

Coach Bert van Marwijk was dan ook zeer tevreden over zijn middenvelder, die voor één seizoen gehuurd is van Borussia Dortmund. Toch benadrukt hij dat Sahin in zijn enthousiasme soms iets te ver gaat. “Hij eist veel ballen op en krijgt die ook, maar hij wil soms te veel doen in het veld”, vindt de coach van de Rotterdammers.

Van Marwijk is lovend over de veelzijdigheid van Sahin. “Hij is een aanvallend ingestelde speler, maar afgelopen woensdag vond ik hem ook controlerend de beste man op het middenveld”, zegt hij op de officiële website van Feyenoord.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here