Yildirim wil naar Turkse SüperLig

2
1

Ugur Yildirim heeft vrijwel zeker zijn laatste competitiewedstrijd in dienst van sc Heerenveen gespeeld. “Zowel voor mij als voor de club is het het beste als ik op korte termijn vertrek” liet Yildirim weten aan VoetbalPrimeur.nl.

De Nederlandse aanvaller met Turkse roots zint op een overstap naar de SüperLig, de hoogste klasse in Turkije. “Er is wel wat belangstelling her en der, maar ik wacht eigenlijk op een club uit Turkije. Daar wil ik graag naar toe. Pas als dat niet lukt, kijk ik naar opties in andere landen.” De belangstelling komt vooralsnog uit Engeland en Spanje.

2 REACTIES

  1. Volgens mij wil geen een club jou uit de Turkse superlig. Na je domme beslissing om Nederland voor TUrkije te kiezen. In de turkse elftal had je zeker kans om te spelen

  2. Zou je denken dat als een Nederlander van Turkse komaf gespeeld heeft in een Nederlandse club niet meer gevraagd zal worden voor Turks voetbal? Als dat zo is dan is dat wel heel kortzichtig en nationalistisch.
    Als ik de commentaren op de diverse sites lees krijg ik soms een naar gevoel. Bijna altijd een negatieve toon ten opzichte van nederland en nederlanders. Jullie hebben er misschien niet voor gekozen om hier te zijn maar is het dan alleen maar “geweldig” in Türkiye en zijn alleen Turken het uitverkoren volk. Dat je jezelf altijd verbonden weet met je roots snap ik, maar jezelf en het land zo superieur voelen boven een ander land (waar je woont en wat je bent Nederland(er) dat is een ander verhaal. Het moest mij even van het hart, een yurek dat ook houdt van Türkiye en wat mensen daar.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here