Nieuwe beschuldiging topambtenaar

0
4

Tegen de Haagse topambtenaar die in opspraak is vanwege vermeende seksuele escapades is een nieuwe beschuldiging geuit. Een voormalige Turkse politiefunctionaris beweert dat hij tijdens een bezoek van de topambtenaar aan Turkije opdracht kreeg ‘een minderjarige jongen voor hem te ronselen’. Dat schrijft De Telegraaf vandaag.

De Turkse politieman zegt daarin dat hij ” twee avonden achter elkaar een straatkind” ophaalde voor de topambtenaar. De jongen zat volgens de verklaring vast voor diefstal in een politiebureau en zou vanuit de cel zijn overgebracht naar de hotelkamer van de Nederlander in Istanboel.

De verklaring is gisteren overhandigd aan de voorzieningenrechter in Den Haag tijdens een kort geding van de gedetineerde Hüseyin Baybasin tegen de topambtenaar van het ministerie van Justitie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here