Slachtoffer steekpartij herdacht

0
2

Zo’n tweehonderd belangstellenden hebben vandaag de herdenkingsdiensten bijgewoond voor de donderdag doodgestoken Rahman Ari. Zowel ’s ochtends in een uitvaartcentrum als ’s middags in een Turkse moskee aan de Rotterdamse Oranjeboomstraat namen zij afscheid van het 18-jarige slachtoffer.

De inwoner van de Maasstad kwam donderdagavond om het leven bij een steekpartij die zich rond 21.30 uur in de Persoonshaven voordeed. De dader reed op een fiets, waarop hij werd aangesproken door een groep die aan het voetballen was. Eén van hen had de fiets als de zijne herkend. De dader trok ineens een mes en stak het slachtoffer neer. Kort daarna bezweek de 18-jarige man aan zijn verwondingen.

Een eveneens 18-jarige Rotterdammer heeft zich zondagavond bij de politie aangegeven voor het doodsteken van zijn leeftijdsgenoot. Hij heeft volgens de politie een bekentenis afgelegd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here