Fenerbahçe kampioen van Turkije

2
3

Fenerbahçe kampioen van TurkijeFenerbahçe heeft zondag beslag gelegd op de 17e landstitel in de clubhistorie. Op eigen veld speelde de Turkse topclub gelijk tegen Trabzonspor: 2-2. Aangezien concurrent Besiktas verloor bij Bursaspor (3-0) was dat resultaat voldoende.

Met nog twee wedstrijden te gaan heeft Fenerbahçe een voorsprong van zes punten. Zelfs als Besiktas nog in punten gelijk komt met de koploper, is de titel voor Fenerbahçe. In dat geval geeft het onderling resultaat de doorslag en dat is in het voordeel van de lijstaanvoerder.

Vorig seizoen nog gaf Fenerbahce het kampioenschap op de laatste dag uit handen aan Galatasaray, de huidige nummer drie.

2 REACTIES

  1. Azize hanimin piçleri aglaya aglaya “sampiyon” oldular; yüce Türk devletine aciz dediler..ligden çekiliriz dediler..bu ne biçim serefsizlik..bu ne biçim sampiyonluk..eger az biraz serefiniz varsa fenerbahce’yi desteklemekten vazgeçin fenerliler!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here