Turkije grote winnaar zomerseizoen

2
2

Turkije heeft deze winter dan wel zware klappen gekregen, het wordt de grote winnaar van het zomerseizoen op de markt van de georganiseerde reizen. Dat heeft ABTO (Association of Belgian Tour Operators) gezegd op basis van de boekingen voor de zomer tot eind maart.

Na een mager 2006 door vogelgriepbeslommeringen, herleeft Turkije deze zomer in België. Het stevent af op een groei van 37,6%. Daarmee maakt het het verlies van vorig jaar volledig goed en wordt het opnieuw marktleider bij de vliegvakanties, net voor Frankrijk, aldus ABTO.

De winnaars van vorig jaar bij de vliegvakanties, zoals Spanje (-10,5%), Marokko (-7,6%) en Griekenland (-3,3%), leveren deze zomer hun winst gedeeltelijk in schrijft Het Laatste Nieuws.

2 REACTIES

 1. Nu maar afwachten tot dat Europa weer met maatregelen komt als Turkse vliegtuigen mogen niet landen op Europese luchthavens.

  Nu maar afwachten tot dat Europa opzettelijk slechte publiciteit geeft over Turkije, zoals bomaanslagen (welke gepleegd worden door europees gefinancieerd geld), vliegtuigen die niet naar behoren functioneren etc etc.

  Europa ( niet het volk) jullie zijn motherfuckersssssssssss

 2. test,

  nou nou…dat zit je wel hoog he?
  Uit onderzoek blijkt dat juist ook Europees geld er onder leidt als het Toerisme naar Turkije instort…

  En, vergeleken bij andere vliegtuigmaatschappijen, heeft Onur Air al vele malen de kans gekregen om alles te verbeteren. de rest mocht neit en mag nog steeds niet aanvliegen…

  en zo zijn er meer zaken.

  geloof me, ikzelf ben ook erg blij om te zien dat er steeds meer mensen naar ons land gaan, maar de redenen voor de daling vorig jaar lagen echt simpelweg meer bij de touroperators, de russen op de vakantieparken, het overgoedkope aanbod waar geen kwaliteit meer te vinden was, de overboekingen, de gemiddelde wachttijd van uren bij inchecken in hotel, het niet opgehaald worden, andere hotels dan die men geboekt heeft (10 km i.p.v. 10 meter van het strand etc etc etc…doe daar nog de vogelgroep bij en 6 bomaanslagen in 2 maanden …en zeker niet met Europees geld (want anders weet jij meer dan velen, en adt leidt ik niet uit jouw teksten af)…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here