Turk vast voor liquidatie Houtman

0
1

De Amsterdamse Turk Ali O. is dinsdag gearresteerd op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Kees Houtman. Dat meldt De Telegraaf vandaag. Ali O. zou vastzitten op verdenking van betrokkenheid bij de moord op Houtman.

De krant schrijft, op basis van anonieme bronnen, dat de politie twee verdachten op het spoor was. Het zou gaan om een vuurwapengevaarlijke Antilliaan zonder vaste woon- of verblijfplaats en de in Amsterdam-Buitenveldert woonachtige O.

Kees Houtman, alias Kees Koffie, werd op 2 november 2005 voor zijn huis in Amsterdam Osdorp geliquideerd. In de maanden ervoor werd hij volgens justitie afgeperst door Willem Holleeder en enkele medeverdachten. De weduwe van Houtman treedt in het proces tegen Holleeder op als kroongetuige.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here