Arrestaties na moord Turkse winkelier

0
2

De politie heeft vier verdachten aangehouden op verdenking van betrokkenheid bij de dood van de 29-jarige eigenaar Arkan Yildiz van avondwinkel La Nuit in Amsterdam-Noord. De arrestaties hadden afgelopen donderdag, vrijdag en zaterdag plaats.

De verdachten werden opgepakt in Zaandam, Amsterdam en op Sint Maarten (Nederlandse Antillen). Ze zijn tussen de 21 en 24 jaar oud. Twee van hen komen uit Zaandam, twee hebben geen vaste woon- of verblijfplaats.

De politie kwam de drie mannen en een vrouw op het spoor naar aanleiding van een bruikbare tip. Agenten hadden in de omgeving van de avondwinkel eerder al flyers verspreid met een getuigenoproep en ook in de televisieprogramma’s Opsporing Verzocht en Ter Plaatse kwam de zaak aan de orde.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here