Birol Kat voorlopig geen VVD-Statenlid

0
15

Zijn politieke ambities reiken tot de Tweede Kamer, maar voorlopig moet VVD’er Birol Kat het in de raadszaal van de gemeente Beverwijk blijven doen. Hij heeft tijdens de verkiezingen van vorige week te weinig stemmen vergaard om het tot Provinciale Statenlid te schoppen schrijft het Noordhollands dagblad.

Er stemden zelfs drie keer te weinig Noordhollanders op het in Turkije geboren raadslid om Kat van het President Kennedyplein in Beverwijk naar de Dreef in Haarlem te laten promoveren. ,,Ja, ik ben wel teleurgesteld”, bekent het ambitieuze raadslid in de pauze van een kadercursus voor politieke talenten, waar de VVD hem voor uitgenodigd heeft. ,,In de gemeenteraad ben ik ook gekomen dankzij voorkeurstemmen, dus ik zie mijzelf als een winnaar.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here