‘Turkse’ miss EU verkiezing in Suriname

1
2

Op 24 februari 2007 wordt in Suriname het Miss EU-beautycontest gehouden. Aan het contest, dat door de Turkse organisatie ‘Vizyon production’ is opgezet, nemen dertig jongedames uit verschillende EU landen deel.

Gisteren kwamen de eerste ‘missen’ aan in Suriname, waaronder ook de Nederlandse vertegenwoordigster Sandra Bakker.

Volgens Sandra, die voor het eerst in Suriname is, zijn Surinamers hele aardige mensen en is de sfeer ‘relaxed’. De Turkse organisatie daarintegen is wat stugger en hanteert strenge regels. Zo mogen de meiden het hotel Tropicana niet zomaar verlaten.

De nieuwe miss EU krijgt van de organisatie 20.000 euro, terwijl miss Tropicana, de favoriete contestant van de hoofdsponsor, 3.000 euro krijgt. Een Turkse satellietzender zal zorgen voor de uitzending in Europa vanuit Suriname.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here