Politie arresteert Turkse bende

6
2

De Nationale Recherche heeft woensdagavond twaalf leden van een internationaal opererende Turkse bende gearresteerd. De leden zouden zeker honderd vrouwen hebben gedwongen tot prostitutie. Dat meldt het NOS Journaal.

De arrestaties (11 Turken en een Nederlandse vrouw) vonden plaats in Amsterdam, Vinkenveen, Assendelft en op verschillende locaties in Duitsland. Onder hen waren twee broers, die het Openbaar Ministerie ziet als de leiders van de criminele organisatie.

Vier verdachten zijn klemgereden op de snelweg bij Keulen door een arrestatieteam. Het Openbaar Ministerie vermoedt dat ze op weg waren naar een vliegveld om te vluchten naar Turkije.

6 REACTIES

  1. binnen iedere cultuur heb je wel rotte appels en ik ben blij dat deze 11 Turkse rotte appels + 1 Nederlandse rotte appelin zijn opgepakt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here