Rice spreekt Turkse minister van BuZa

1
2

De Amerikaanse minister van buitenlandse zaken Condoleezza Rice heeft vandaag een ontmoeting met de Turkse minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül. De ministers zullen gaan praten over de situatie in Irak en over rebellen die Turkije aanvallen vanuit Irak. Dit heeft het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken maandag bekendgemaakt.

Turkije is ontevreden over de Amerikaanse steun bij de aanpak van strijders van de afscheidingsbeweging PKK, die zich bevinden in Noord–Irak. Volgens een woordvoerder van het Amerikaanse ministerie komen Turkije’s toetreding tot de Europese Unie en de kwestie–Iran ook ter sprake.

1 REACTIE

  1. en nu nog Israel erbij en de duivesdriehoek is weer compleet…

    Maar goed, Turkije is beter af met Amerika en Israel dan met welk ander Midden Oosterse regime dan ook!

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here