Zorgverzekering met gratis besnijdenis

0
3

Na supermarkten en telefoonaanbieders hebben nu ook zorgverzekeraars ontdekt dat o.a. Turken een interessante doelgroep vormen. Sinds kort bestaat er een speciale zorgverzekering voor deze groep allochtonen schrijft De Volkskrant.

De zorgverzekeraar Trias biedt leden van de Marokkaanse moskeeën in Gouda, het Turks Sociaal Cultureel Platform in Leerdam en het platform Turkse Dordtenaren een collectieve verzekering met extraatjes.

Vooralsnog beperkt dit zich tot een collectiviteitskorting en een volledige vergoeding van de besnijdenis voor jongens tot en met 17 jaar. ‘Maar we zijn in gesprek met de belangenverenigingen over verdere wensen’, zegt bedenker Ellen Kroon, accountmanager van Trias tegen de krant.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here