Tarkan op 3 maart in Ahoy

1
3

Tarkan, de meest bekende en aansprekende performer uit Turkije tevens meest bekende Turkse artiest buiten Turkije, zal op 3 maart 2007 een optreden verzorgen in Ahoy, Rotterdam. AY YILDIZ is hoofdsponsor van het concert.

Tarkan heeft sinds zijn entree in de Turkse pop muziek een patent op nummer-1-hits en scoorde ook al een wereld hit met zijn nummer “Simarik”.

Hij vormt voor vele Turkse jongeren een idool, hij geniet evenwel bekendheid onder de niet-Turken in Europa. Dit popidool is bovendien al zes jaar niet in Nederland geweest. Zijn komst zal dus niet onopgemerkt voorbij gaan, gezien de grote aantallen fans in Nederland en daarbuiten.

Tarkan, voluit Tarkan Tevetoglu, werd in 1972 geboren in Duitsland en keerde in 1986 terug naar Turkije, waar hij uitgroeide tot een van de meest populaire popsterren van de hedendaagse Turkse popscene. Maar ook in de rest van de wereld is Tarkan heel populair. Van zijn cd Ölürüm sana zijn meer dan 2 miljoen exemplaren verkocht. Naast Olürüm sana heeft Tarkan nog drie nieuwe cd?s uitgebracht; Karma, Dudu en zijn laatste album Come closer.

Op de site van AY YILDIZ maak je kans op 2 gratis kaartjes.

1 REACTIE

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here