Man laat dochter aan ketting uit

6
8

Een Turkse man laat zijn 17-jarige dochter aan een ketting uit. Volgens de vader is het meisje niet goed bij haar hoofd en probeert ze steeds weg te lopen. Dat schrijft Het Algemeen Dagblad vandaag.

Maar de jonge vrouw zegt dat ze wil trouwen met een jongen die de goedkeuring van haar vader niet kan wegdragen en dat ze daarom als een hond wordt behandeld.

Het Turkse blad Radikal toonde een foto van de dochter met een halsband om haar nek waaraan een ketting is vastgemaakt die door de 60-jarige vader wordt vastgehouden.

[Foto]

6 REACTIES

 1. ik denk dat er meer wat achter het verhaal licht mensen .bv waarom lezen wij dit niet in een Turkse krant of op de nieuws,ik vind dit soort verzinde verhalen onzin en dat er meer andere verhalen bij kunnen , bv kijk naar het Nederlandse gevangenissen ,die zitten meestal van verkrachtingen in de cel nou geef maar daar een commentaar op geen commentaar op wat onzin is . dusunun ?

 2. a. dit soort dingen gebeuren overal in de wereld
  b. met regelmaat zien we veel ergere dingen op het nieuws , bijv. dat er dagelijks minimaal 50 moslims vermoord worden alleen al in Irak.
  c. we weten niet met zekerheid of die man en zijn dochter een betaalde acteur/actrice is om schokkende beeld te leveren voor het papparazzi / shownieuws
  d. paar jaartjes terug zag ik op t.v. dat er kinderen zijn die zichzelf schade toebrengen als ze de kans krijgen…wie weet ?DUS ALS ZE ECHT ZIEK IS EN DIE MAN HEEFT GEEN GELD OM VOOR HAAR EEN ANDERE “KUUR” LATEN HANTEREN …KAN HIJ DUS NIET ANDERS DAN OP ZON WALGELIJKE ERGE METHODE. ZEER JAMMER UITERAARD. EN ZEKER ONGEWENST.

  HOOP DAT DE RIJKEN EENS ZULKE ARMEN HELPEN MET DE ZIEKTE KOSTEN
  WEL JAMMER DAT WE DIT SOORT DINGEN ZIEN EN HOREN.
  P.S. NIET ALLEEN VEROORDELEN MAAR OOK PRAKTISEREND DAGELIJKS HELPENEN TE INFORMEREN ETC..

  DAGELIJKS GAAN E RBIJVOORBEELD 25.000 DOOD ALLEEN AL DOOR HONGERSNOOD.

  ALLEEN AL IN IRAK GAAN ER DAGELIJKS MINIMAAL 50 MOSLIMS DOOD. LAAT STAN ANDERE ISLAMITISCHE LANDEN.

 3. ozgur M,

  ten eerste er zijn in Nederland relatief minder verkrachters dan in Turkije of in Brazilie of in Rusland…

  ten tweede, er worden er relatief veel meer gevangen dan in dezelfde landen…

  ten derde, de pot verwijt de ketel dat ‘ie zwart ziet???

  en een reacie voor bovenstaande wazige geest…
  waarom vat je dit op als leugen? Dit kan ook gewoon waar zijn dat er een idiote vader is die dat doet…het had net zo goed in een andere stad in een andere land gekund, maar dat is toch geen reden om zo defensief te regaren…en wat heeft dit nou weer te maken met de 50 doden in Irak? Dat is een heel ander soort nieuws (wat ook erg is)…
  denk ook ff aan Darfur a.u.b. waar bijna 200.000 mensen zijn omgebracht door arabische rebellen…in de naam van Allah. In jou en mijn naam dus ook als moslim…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here