Turkey Now Festival bijna van start

0
2

Maandag 29 januari 2007 is het zover. Dan wordt het Turkey Now Festival geopend met een spectaculair concert in Amsterdam. Tot en met 21 april 2007 kan het publiek genieten van meer dan 20 culturele evenementen. Van muziek tot toneel. En van film tot dans. Het festival toont het dynamische panorama van een modern Turkije, ingebed in een rijke, historische traditie. Het Turkey Now Festival vindt plaats in bekende zalen in Amsterdam en Rotterdam.

Een van de hoogtepunten van het festival wordt gevormd door de pianist Fazil Say en het wereldberoemde Rotterdams Philharmonisch Orkest. Liefhebbers van pop- en wereldmuziek kunnen hun hart ophalen bij concerten van de Turkse popdiva Sezen Aksu, begeleid door het gerenommeerde Metropole Orkest onder leiding van Arjan Tien.

Ook voor de jongere doelgroep is gezorgd. Onder de titel Istanbul by Night zijn er twee concerten in de Melkweg. De groep Athena, die vierde werd op het Eurovisie Songfestival 2004 en van daaruit de wereld veroverde, zal voor een opzwepend concert zorgen. Portheco, Hayko Cepkin en Dj Style-Ist zorgen de tweede avond voor een alternatief concert wat door zal gaan tot in de vroege uurtjes.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here