Turkse ‘Riverdance’ in Nederland

3
1

Van 13 februari tot en met 18 maart is de originele danssensatie uit Turkije, Fire of Anatolia, met een absolute wereldtop aan dansers, kostuums, spectaculaire special effects en duizelingwekkende choreografieën in de Nederlandse theaters te zien.

Wat Riverdance voor de Ierse dans heeft gedaan doet Fire of Anatolia voor de Turkse dansshows! Fire of Anatolia is een uniek project onder leiding van artistiek directeur Mustafa Erdogan.

Dat deze show in de Nederlandse theaters is te zien mag een klein wonder heten, aangezien de show internationaal namelijk een enorm succes is. Omdat er een gat in de overvolle agenda van het gezelschap was gevallen is het de Nederlandse producent gelukt de groep naar hier te krijgen. De spectaculaire show is van 13 februari tot en met 18 maart door heel Nederland te zien.

3 REACTIES

  1. en ze zijn echt goed…
    niet te vergelijken met de snelle stapjes dans van riverdance (die toch redelijk saai is ook wel)…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here