Iran en Turkije samen door fotografie

2
2

Iraanse en Turkse fotografen slaan de handen ineen om hun culturen aan elkaar voor te stellen. Vijf fotografen van de in Turkije gevestigde Nar Photos en vijf collega’s van de in Iran gevestigde 135 Photos exposeren hun werk in een tentoonstelling in Istanbul en in Teheran. Ze hopen dat andere landen hun voorbeeld volgen schrijft photoq.nl.

De Iraanse fotograaf Javad Montazeri van 135 Photos zegt dat de buurlanden haast niets van elkaar weten op cultureel vlak. Hij hoopt dat dit project dat zal veranderen. Het idee werd hem voorgelegd door de Turkse fotograaf Özcan Yurdalan van Nar Photos. Niet lang geleden heeft Nar Photos ook met fotografen uit Armenië dit project gedaan en omdat het een succes was, willen ze het blijven doen.

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here