Doden door explosie woonhuis Turkije

0
3

In de stad Diyarbakir, in het zuidoosten van Turkije, zijn maandag vrijwel zeker acht mensen omgekomen doordat een gebouw van vijf verdiepingen instortte. Onder de doden zijn zeker vier kinderen. Ten minste vijftien mensen raakten gewond, aldus artsen.

Maandagavond waren vijf lichamen geborgen. Drie personen worden nog vermist. Volgens de reddingsdiensten zijn de drie zeer waarschijnlijk overleden.

De explosie in de flat, waar tien gezinnen van militairen waren gehuisvest, is veroorzaakt door een defecte verwarmingsketel in de kelder van het pand, aldus het persbureau Anatolië. Ooggetuigen meldden tegen de krant Hürryet dat het gebouw als een kaartenhuis in elkaar stortte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here