Nederland: scherpere sanctie Turkije

3
3

Het Nederlandse kabinet vindt dat de sanctie voor Turkije voor het niet-toelaten van schepen en vliegtuigen uit EU-land Cyprus ,,iets scherper, iets krachtiger zou kunnen dan de Europese Commissie heeft voorgesteld”.

Minister Bernard Bot (Buitenlandse Zaken) heeft dat maandag laten weten. Het kabinet wil nog niet specificeren hoe de aanpak scherper kan. Ministers van Buitenlandse Zaken van de 25 EU-landen bespreken het onderwerp volgende week maandag in Brussel

3 REACTIES

 1. doe dan wat je eigenlijk zou moeten; volledig staken…

  wat is dit nou voor slap gelul…

  het is overduidelijk dat er wordt gezocht naar manieren om te ‘melken’ en te rekken, zonder dat de voordelen helemaal verloren gaan…en dit helpt op de lange termijn helemaal niemand…

  Turkije komt geen stap dichterbij omdat alles, inclusief de nodige hervormingen zodanig worden gepolitiseerd door de EU dat het draagvlak verwdijnt, en de EU niet omdat de toch al kortzichtige en populistische politici in een aantal landen waar de anti turkse stemming hoog is, helemaal in die hoek worden gedrongen…

  de EU wringt zich in een onjuiste positieen is gegijzeld door de belangen van afzonderlijke lidstaten!

  • Hallo en OH waarom wonen dan misschien de beide Personen die deze Artikel Kritisieren dan in Nederland omdat het sociale zekerheid en vrijheid van mening Meer word nageleefd dan hier in de Turkyye

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here