NMO radio over actuele Turkse zaken

0
1

Turkije is hot! Een aantal kwesties speelt nu rond Turkije en de Turkse gemeenschap in Nederland. De relatie tot de EU nu de onderhandelingsgesprekken over toetreding zijn mislukt, de uiterst gevoelige Armeense kwestie, de nasleep van de discussie hierover en de invloed daarvan op de keuze van Turken in Nederland bij de Tweede Kamerverkiezingen, de positie van christenen in Turkije en het omstreden bezoek van de Paus aan Turkije.

Reden genoeg om in het radio programma ‘Verkenningen’ te gaan praten met Turkije-deskundige Erik Jan Zürcher. Zijn boek ‘Een Geschiedenis van het Moderne Turkije’ is onlangs vernieuwd en in een herdruk verschenen.

Nederlandse Moslim Omroep
Verkenningen
Donderdag 30 november 2006 TUSSEN 22.00 EN 23.00 OP Radio 5

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here