Yildirim kiest toch voor Turkije

0
1

Ugur Yildirim wil niet meer voor het Nederlands Elftal uitkomen. De aanvaller van SC Heerenveen verklaart in Voetbal International dat hij definitief kiest voor Turkije. Yildirim kan nog steeds voor het geboorteland van zijn ouders uitkomen omdat het enige duel dat hij voor Oranje speelde (vriendschappelijk tegen Engeland) niet geldt als een officiële interland.

De 24-jarige rechtsbuiten werd na de oefenwedstrijd nooit meer opgeroepen door Marco van Basten. ,,Dat hoofdstuk ligt achter me. Het is klaar, Oranje is geweest” , zegt Yildirim in VI. Ook als de bondscoach in de toekomst toch nog een keer een beroep op hem doet, is hij niet van plan van gedachten te veranderen. ,,Dan zal ik hem zeggen dat ik wacht op mijn kans bij Turkije. Dat meen ik echt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here