Turkse premier in ziekenhuis

2
1

De Turkse premier Recep Tayyip Erdogan is dinsdag in een ziekenhuis in Ankara opgenomen na een plotselinge daling van zijn bloedsuikerspiegel. Zijn toestand is stabiel en er is geen reden voor bezorgdheid. De premier is vermoeid door een combinatie van hard werken en vasten vanwege de ramadan, aldus minister van buitenlandse zaken Abdullah Gül.

Een cardioloog heeft Erdogan nagekegen, meldde het televisiestation CNN-Turk. De premier had volgens persberichten moeite om de deur van zijn auto open te duwen. Zijn woordvoerder Akif Beki zei dat dit kwam door een probleem met het slot. Een lijfwacht sloeg een raampje in om de premier uit de auto te helpen.

Erdogen was op weg naar een vergadering van het parlement. De vergadering werd geannuleerd.

2 REACTIES

  1. Geachte Erdogan,

    Ik wens u veel beterschap en een hele lange gezonde leven.
    Want Turkije heeft zelden een premier als u gekend.

  2. Baba sen bize lazimsin, insallah wordt hij weer snel beter… Allah acil sifalar versin, dualarimiz seninle…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here